Skip Navigation Links
Tancuri de racire Wedholms DF95L Grupuri frigorifice cu recuperator de caldure Tancuri de racire lapte Wedholms Agitatoare SIREM si controlere

Piese de schimb

Va oferim o gama variata de piese de schimb originale si after market pentru toate tipurile de racitoare de lapte, atat noi cat si folosite.

Pentru buna functionare si o durata de viata mai lunga, este indicat respectarea instructiunilor de utilizare, intretinere regulata si revizii tehince periodice.

Astfel veti beneficia de un tanc de racire care va functiona in parametrii optimi pentru un timp indelungat si la un cost de intretinere redus pe intreaga perioada de utilizare.

Ca specialisti in domeniu, nu oferim doar o gama larga de piese de schimb, ci si consultanta de specialitate cu privire la produsele din portofoliu. Cu produsele si serviciile noastre, aveti beneficiul si garantia unui echipament echipat corespunzator la preturi avantajoase.

Depozitarea laptelui necesita mai intai racirea omogena fara a-si modifica calitatile, apoi pastrarea acestuia la temperatura constanta intr-un racitor de lapte in jur de 3, pana la 5 ° C.

Din aceste motive dorim sa va prezentam gama de produse, SIREM.

Cu mai mult de patruzeci de ani de experienta pe aceasta piata, SIREM este partenerul celor mai importanti producatori de racitoare de lapte din lume.

Selectia larga de motorizari robuste si fiabile permite montarea lor pe toate marcile, tipurile si capacitatiile de racitoare.
Oricare ar fi volumul, forma rezervorului sau paleta de agitare specifica.

In plus, racitoarele mai mari pot fi echipate cu o pompa de spalare SIREM, echipament esential pentru o igiena buna dupa fiecare operatiune de golire a rezervorului.

Pentru mai multe informatii sau o cotatie de pret va stam la dispozitie.