Skip Navigation Links
Tancuri de racire Wedholms DF95L Grupuri frigorifice cu recuperator de caldure Tancuri de racire lapte Wedholms Agitatoare SIREM si controlere
 

Informatii legate de preluarea comenzilor si livrarea acestora

La varianta de tancuri noi din categoria premium va punem la dispozitie 2 variante de tancuri de racire si stocare lichide. Deschise (dozare si spalare manuala) si inchise (dozare si spalare automata) 
1.  
Wedholms

La varianta cu tancuri reconditionate va punem la dispozitie 3 categori de calitate, si acestea sunt disponibile in variantele, d
eschise si inchise.

1.  Reconditionate Premium Plus (Garantie 2 ani)
2.  Reconditionate Premium (Garantie 1.5 ani)
3.  Reconditionate Standard (Garantie 1 an)

Tancurile comercializate de societatea noastra sunt complet echipate, certificate “CE” si in conformitate cu directiva 2006/42/EG si norma EN 13732 / 2009 indeplinind toate normele si standardele europene de constructie, de performanta, de utilizare, de siguranta si igiena.

Cum sa iti alegi tancul de racire lapte
Un tanc de racire lapte este destul de standarlizat, insa unele aspect trebuie luate in considerare cand iti alegi un tanc, precum

1) Care este productia zilnica de lapte optinuta in ferma ? (a)

2) Cat de des, se goleste / colecteaza, laptele din tanc ? Exista in principal trei frecvente, zilnic, o data la doua zile sau la 3 zile (b: 1, 2 sau 3)

3) Cat de des dau vacile lapte pe zi ? In mod normal, sunt 2 mulsori pe zi, unul 
dimineata si unul seara. Dar in unele tari din Europa de Est, se practica 3 mulsori/zi. Sau, daca aveti o instalatie de muls robot, aveti o cantitate mai mica de muls, deoarece vacile dau lapte ori de cate ori doresc in timpul zilei si nopti. (c: 2, 3 sau R pentru robot)

4) Ce temperatura ambientala are camera de lapte in medie, pe timp de vara ? (d: 25°C = C, 32°C = B sau 38°C = A)


5) Cat de repede cere procesatorul ca laptele sa fie racit ? (e: 0 = 2 ore, I = 2,5 ore, II = 3 ore sau III = 3,5 ore) Nota: 3 ore este standardul european


6) Cu ce agent frigorific ecologic sa functioneze unitatea de racire si condensare a rezervorului? R134a (cel mai economic) sau R404A.
 

7) Ce optiuni (dotari suplimentare) vrea fermierul sau procesatorul ?
Calibrare individuala pentru masurarea exacta a laptelui; Recuperator de caldura; Incalzitor electric pentru apa calda necesara in spalarea tancurilor; Regulator de capacitate la cantitati mici de lapte; 
Pre-racitor; Masurator de conductibilitate la solutii de igienizare; Doua supape de scurgere; Pufer tanc in tanc, sau alte optiuni.
 
Punctele 1 si 2 determina dimensiunea rezervorului. Punctele de la 2 la 5 pot fi rezumate intr-o formula:

Exemplu: Un fermier are nevoie de un nou rezervor datorita mai multor vaci care produc lapte. Are un randament zilnic de 2500 de litri. Precesatorul colecteaza laptele odata la doua zile si cere ca acesta sa fie racit la 4°C in maxim 3 ore. Temperatura medie in camera de lapte este de 38 C si are o putere de iesire de 380V la 50Hz. Fermierul sau procesatorul doreste agentul frigorific R134a (mai economic si ecologic), calibrare individuala (masurare exacta a laptelui) un sistem de incalzire a apei pentru unitatea de spalare si un recuperator de caldura care produce apa calda gratuit (InterPac).

Totul se rezuma la:

a x b = volum, 2500 x 2 = 5000

 

Dar fermierul alege un rezervor de 6000 de litri pentru a avea o marja pentru viitor

b x c = numarul de mulsori,  2 x 2 = 4

 

 

Asadar, rezervorul necesar este de 6000L, cu echiparea 4AII, R134a, 380V-400V la 50Hz si cu optiunile; calibrare individuala, incalzitor si recuperator InterPac. Ulterior se calculeaza exact puterea frigorifica necesara pentru racirea si stocarea laptelui in conditii optime. In plus, daca fermierul sau procesatorul cumpara un rezervor Wedholms, ei pot alege intre 2 dimensiuni diferite pentru rezervorul de 6000 de litri!

Pentru a va putea onora comenzile in cel mai scurt timp posibil, va rugam sa ne comunicati necesarul dumneavoastra din timp si de a efectua comenzile luand in considerare informatiile mentionate mai sus.

Pentru orice nelamurire sau informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.